Infiintat in 2021, e-parts.ro  este un important magazin online de piese auto originale si aftermarket, accesorii auto si produse de intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate. e-parts.ro iti pune la dispozitie piese auto originale si aftermarket, ulei motor, anvelope si accesorii de la peste 400 de producatori. Scopul nostru este sa punem la dispozitia clientilor doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca. Pe site-ul nostru gasesti peste 2 milioane de piese si accesorii pentru orice tip de masina!

 

       Echipa e-parts.ro  este formata doar din profesionisti pasionati de masini. Toate comenzile sunt verificate atent, astfel incat sa ajung la tine doar produse compatibile cu masina ta. Consilierii nostri sunt pregatiti sa iti raspunda la orice intrebare si sa gaseasca solutia potrivita pentru tine, indiferent de marca si modelul masinii.


    Misiunea e-parts.ro este sa facem cat mai simplu si mai placut procesul de cumparare de produse auto exclusiv online pentru  a va putea bucura din plin de masina dumneavoastra .