Livrarea produselor comandate pe site-ul www.e-parts.ro se va face in cel mai scurt timp prin curierat rapid, la adresa specificata de dumneavoastra. Daca produsele dumneavoastra nu se afla in stoc, timpul de livrare poate creste cu maximum 48-72 de ore, insa veti fi notificat telefonic si prin e-mail.
    Daca modificarile survenite nu se potrivesc cu necesitatile dumneavoastra puteti face modificari ale comenzii sau chiar anula comanda doar dupa ce ati discutat in prealabil cu unul dintre reprezentatii nostri.
  • Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.
  • Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.Plata produselor comandate se face ramburs la curier dar si cu cardul.
    Transport in municipiul BACAU : Gratuit pentru comenzi ce depasesc suma de 200 RON.
    Transport in tara (taxa unica  de 25 de lei include toate taxele platitenu se percepe alta taxa si nu se platesc  kilometri suplimentari):
  • Pentru comenzi sub 499 RON taxa de livrare pana in 10 kg este de 25 RON;
  • Pentru comenzi ce depasesc suma de 499 RON livrarea este gratuita (in limita a 10 kg sau depinde  de volumul coletului)
    Cumparatorul poate obtine mai multe informatii despre stoc, livrare si transport, la numarul de telefon 0749.60.85.60
    Produsele sunt livrate in toata tara exclusiv prin curieri in 24-72 de ore din momentul in care ati confirmat comanda cu un operator www.e-parts.ro.
      !!!  IMPORTANT !!!  Receptia pieselor/coletului de la curier este  foarte importanta sa fie facuta imediat  dupa ce ati platit rambursul de fata cu agentul livrator.
  • Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului; este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat !
  • Sesizarile ulterioare pentru coletele sau marfurile deteriorate vor fi extrem de greu de solutionat (sau imposibil chiar), deoarece fara acest proces verbal, firma de curierat se exonereaza pentru raspundere asupra coletului livrat !
  • Va rugam ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie piesele primite !
 
    Cu respect pentru oameni multumiti,
    Echipa www.e-parts.ro