1. DATELE DUMNEAVOASTRA
    ONLINE PARTS DISTRIBUTION colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016, atunci cand va inregistrati cu un cont pe siteul nostru sau atunci cand plasati o comanda fara cont pe site sau telefonic. Aceste date sunt securizate si se transmit doar catre fimele de curierat cu care colaboram (atunci cand este cazul) si/sau furnizorilor de la care achizitionam piesele pentru servicii post-vanzare, mai exact in cazul garantiilor. Acest transfer de date este securizat.
    De asemenea, colectam si prelucram date cu caracter personal in scopuri publicitare, pentru concursuri sau campanii de marketing efectuate exclusiv de catre www.e-parts.ro (ONLINE PARTS DISTRIBUTION)
Nu transferam datele dumneavoastra catre alti terti fara acordul dumneavoastra explicit si nu facem aceste date publice.

2. CE DATE FOLOSIM?
    Datele colectate si prelucrate sunt: Nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa livrare, codul numeric personal si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate, cont bancar si seria de sasiu a automobilului.

3. SCOPUL PENTRU CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA
          Servicii de vanzare/post vanzare:

4. DURATA STOCARII DATELOR DUMNEAVOASTRA
    Datele dumneavoastra sunt stocate intr-o baza de date interna, securizata pentru 5 ani pentru a putea mentine istoricul comenzilor dumneavoastra, pentru a va putea trimite oferte si/sau informatii aditionale legate de produsele pe care le comercializam.

5 . DREPTURILE DUMNEAVOASTRA
    a. Dreptul la acces
    Aveti dreptul de a accesa datele pe care ni le furnizati, de a primi informatii aditionale cu privire la datele respective, la modul si/sau scopul prelucrarii in orice moment.
    b. Dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor
    Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii oricareia dintre datele furnizate. Orice solicitare de acest gen va avea un impact asupra modului in care prelucram comanda dumneavoastra. De exemplu, daca ne restrictionati acesul la adresa dumneavoastra, nu va vom putea livra produsele prin curier.
    c. Dreptul la rectificare
    Aveti dretul de a rectifica date incorecte, inexacte sau sa completati datele existente in orice moment fie prin intermediul contului creat pe site, fie printr-un e-mail la:           office@e-parts.ro
    d. Dreptul la portabilitatea datelor
    Aveti dreptul de a primi datele pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, in mod curent, pentru a avea posibilitatea de a le transmite catre un alt operator.
    e. Dreptul de a fi uitat
    Aveti dreptul de a cere stergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate (cu exceptia situatiilor in care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal) fara intarzieri nejustificate din partea noastra. De asemenea, aveti la dispozitie optiunea de stergere cont atunci cand va logati in contul dumneavoastra.
    f. Dreptul la opozitie
    Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal pentru motive intemeiate si legitime. Exceptie facand prelucrarea in scopul furnizarii de servicii de marketing direct. In acest caz, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare, fie prin optiunea "opt out" prezenta in fiecare e-mail promotional sau printr-un e-mail la               office@e-parts.ro

6. CONTACT
    Va puteti exercita oricare din drepturile sus-mentionate inaintandu-ne o solicitare scrisa prin intermediul formularului de contact de pe site, sau trimitand o solicitare la          office@e-parts.ro